Μενού
Καλάθι

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές Προϊόντων:

α. Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητο, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση, αχρησιμοποίητα να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκι/barcode) και να επιστραφούν σε διάστημα εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας καθώς και να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που να αποδεικνύουν την συναλλαγή.

β. Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν με το ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο ή με κάποιο άλλο σχέδιο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας  για να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει διαθέσιμο.

γ. Στην περίπτωση της αλλαγής – επιστροφής των προϊόντων,  το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη και είναι απαραίτητη πρώτα η επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο της Femme Fashion.

δ. Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ούτε επιστροφές σε κορμάκια - εσώρουχα  και  αξεσουάρ.

Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.


Η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους:

α. Στον χώρο σας ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ (χέρι με χέρι) με τον courier, εφόσον προκύπτει διαφορά θα πρέπει να γίνεται κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό ή Αντικαταβολή με επιπλέον  χρέωση 2,50€

β. Να παραλάβετε κάνοντας ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ στο κοντινότερο  κατάστημα courier της περιοχή σας.

γ.  Στο Κατάστημά μας εντός (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, επιδεικνύοντας  την απόδειξη σας.


Επιστροφή Χρημάτων:

α. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς. Ο αποστολέας αναλαμβάνει τα μεταφορικά  με εταιρεία επιλογής του (χρέωση αποστολέα). Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα εγκριθεί  ή αίτηση επιστροφής χρημάτων  και θα σας καταθέσουμε την αξία του προϊόντος  στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το δέμα σας. Σε αντίθετη περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση , θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού.

β. Η επιστροφή χρημάτων αφορά την αξία των προϊόντων, εάν η  επιστροφή των προϊόντων  χρεωθεί στην εταιρεία Femme fashion αφαιρούνται τα ταχυδρομικά έξοδα από την αξία των προϊόντων, οποιαδήποτε εξτρά χρέωση από υπηρεσίες της courier δεν επιστρέφονται.

γ. Επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται σε εκπτωτικά προϊόντα.

δ. Σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ενημέρωση ή με χρέωση της Femme fashion η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

Σημείωση: Η Femme Fashion  διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τις ζητούμενες επιστροφές εκτός της προκαθορισμένης προθεσμίας ή για ρούχα που δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση κατά την οποία ελήφθησαν.


 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.