Μενού
Καλάθι

MIDI

Φούστα denim pencil. Κλείσιμο με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς μάλιστα, θα πρέπει να παραδεχτούμε πως η denim φούστα χαρακτηρίζεται ακριβώς από την ίδια πρακτικότητα όπως και το διαχρονικά αγαπημένο τζιν παντελόνι. Ταιριάζει με τα πάντα, μας βοηθά ν..
25.99€
Φούστα κρουαζέ με άνοιγμα στο τελείωμα. Μία safe λύση είναι πάντα η μακριά φούστα με κροπ τοπ (ή κροπ ζακετάκι), ή ένα t-shirt που δένεται εύκολα κόμπος. Επίσης όμορφο: ένα δεμένο στη μέση πουκάμισο...
17.99€
Φούστα υφασμάτινη pencil. Κλείσιμο με φερμουα΄ρ και κουμπί. Η μαύρη φούστα είναι ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια που βρίσκεται στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Ο τρόπος όμως που θα τη φορέσετε, κάνει όλη τη διαφορά. All time classic συνδυασμός που δεν χάνει ποτέ είναι η μαύρη φούστα με λε..
21.99€
Φούστα με λάστιχο στη μέση και ζώνη. Αν υπήρχε βραβείο ευκολοφόρετου item, τότε σίγουρα θα το κέρδιζε η midi φούστα, που αναδεικνύεται στο must κομμάτι της μεταβατικής εποχής. Μετά από ένα σύντομο διάστημα απουσίας, με ορισμένες guest εμφανίσεις, η midi φούστα είναι φέτος πιο hot..
19.99€
Φούστα midi και άνοιγμα μπροστά. Κλείσιμο με φερμουάρ. Αν υπήρχε βραβείο ευκολοφόρετου item, τότε σίγουρα θα το κέρδιζε η midi φούστα, που αναδεικνύεται στο must κομμάτι της μεταβατικής εποχής. Μετά από ένα σύντομο διάστημα απουσίας, με ορισμένες guest εμφανίσεις, η midi φούστα είναι ..
31.99€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.