Μενού
Καλάθι

MIDI

Φούστα δερματίνη με λάστιχο στη μέση. Κλείσιμο με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Αν σας αρέσει να ντύνεστε κομψά, με θηλυκότητα και στυλ, οι συνδυασμοί με δερμάτινη φούστα αποτελούν μια όμορφη επιλογή για να το πετύχετε. Πρόκειται για ένα διαχρονικό γυναικείο ρούχο που φοριέται σχεδόν όλο τον χ..
28.99€
Φούστα pencil δερματίνη με άνοιγμα μπροστά. Κλείσιμο με φερμουάρ. Οι δερμάτινες φούστες σε midi μήκος αποτελούν μια πολύ όμορφη πρόταση για κάθε γυναίκα. Είναι κομψές, σαγηνευτικές, θηλυκές, αλλά όχι υπερβολικά προκλητικές. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να φορεθούν ακόμη και στο γραφείο, ανάλογα πά..
23.99€
Φούστα δερματίνη midi με λάστιχο στη μέση. Αν σας αρέσει να ντύνεστε κομψά, με θηλυκότητα και στυλ, οι συνδυασμοί με δερμάτινη φούστα αποτελούν μια όμορφη επιλογή για να το πετύχετε. Πρόκειται για ένα διαχρονικό γυναικείο ρούχο που φοριέται σχεδόν όλο τον χρόνο και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο...
25.99€
Φούστα δερματίνη με σχέδιο μπροστά. Κλείσιμο με φερμουάρ. Έχει ζώνη που ρυθμίζεται. Αν σας αρέσει να ντύνεστε κομψά, με θηλυκότητα και στυλ, οι συνδυασμοί με δερμάτινη φούστα αποτελούν μια όμορφη επιλογή για να το πετύχετε. Πρόκειται για ένα διαχρονικό γυναικείο ρούχο που φοριέται σχεδόν όλο το..
21.99€
Φούστα δερματίνη με μπροστινό φερμουάρ. Διαθέτει μια τσέπη μπροστά. Κλείσιμο με κουμπί. Έχει ζώνη που ρυθμίζεται.  Αν σας αρέσει να ντύνεστε κομψά, με θηλυκότητα και στυλ, οι συνδυασμοί με δερμάτινη φούστα αποτελούν μια όμορφη επιλογή για να το πετύχετε. Πρόκειται για ένα διαχρονικό γυναικ..
24.99€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.