Ένα oversized πουλόβερ είναι ένα από εκείνα τα κομμάτια που είναι εύκολο να αγαπήσεις αλλά μερικές φορές δύσκολα στο στυλ. Αν έχετε αγοράσει ποτέ ένα που να φαίνεται κομψό στη φωτογραφία λιανικής, αλλά δεν μπορείτε να το φορέσετε χωρίς να φαίνεται κουρελιασμένο, καταλαβαίνετε τι εννοώ.

 

Ωστόσο, ένα ογκώδες πουλόβερ παραμένει απαραίτητο στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σας, είτε πρόκειται να βγείτε στην πόλη για ένα ραντεβού είτε απλά να πάτε για μεσημεριανό γεύμα με φίλους. Παρακάτω, μοιράζομαι πώς να φορέσετε ένα μεγάλο πουλόβερ και συγκέντρωσα μερικές εμφανίσεις για έμπνευση για το πουλόβερ για τις καιρικές συνθήκες.


Πώς να δώσετε στυλ σε ένα oversized πουλόβερ

Μερικές γενικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου όταν σχεδιάζετε να φορέσετε ένα oversized πουλόβερ:

Το styling ενός ογκώδους πουλόβερ έχει να κάνει με τις αναλογίες. Θέλετε να φαίνεστε κομψή, όχι σαν να πνίγεστε σε ένα πάπλωμα. Για παράδειγμα, μπορείτε να εξισορροπήσετε τη σιλουέτα ενός μεγάλου πουλόβερ με ένα στενό τζιν.

Ψάξτε για εφαρμοστά συνοδευτικά κομμάτια που πλαισιώνουν το σώμα για να εξισορροπήσετε την υπερμεγέθη σιλουέτα του πουλόβερ. Για παράδειγμα, μια pencil φούστα και μπότες μέχρι το γόνατο.

Παίξτε με το χρώμα και την υφή. Αναδείξτε την κομψότητα ενός πουλόβερ με πλέξη με μια θηλυκή τούλινη φούστα. Συνδύασε ένα κόκκινο πουλόβερ με μαύρη και κόκκινη midi φούστα ή καρό φούστα.

Δέστε καλά στη μέση σας το μεγάλο πουλόβερ αν δεν έχει ακόμα σχήμα, αφού διαλέξετε τα άλλα κομμάτια σας.


6 Ιδέες outfit για oversized πουλόβερ


Πήρα τα στοιχεία μου από φωτογραφίες street style και τη δική μου ντουλάπα και συγκέντρωσα τρόπους για να σας δείξω πως ένα μεγάλο πουλόβερ δεν θα σας κάνει να φαίνεστε σαν να κολυμπάτε σε μια θάλασσα από μαλλί. Δείτε πώς να φορέσετε ένα μεγάλο πουλόβερ:

1. ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΖΙΝ Ή ΚΟΛΑΝ

Για τις πιο κλασικές εμφανίσεις με πουλόβερ, βάλτε ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη ή ένα πουλόβερ με V μέσα σε ένα τζιν με μανσέτες, ένα στενό τζιν ή ένα κολάν από ψεύτικο δέρμα. Φορέστε λευκά αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια στον αστράγαλο καθώς βγαίνετε από την πόρτα.

2. ΜΕ ΚΟΛΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ

Διατηρήστε το casual βάζοντας ένα μεγάλο πουλόβερ πάνω από κολάν και μπότες πεζοπορίας και μετά μείνετε πιο άνετοι με ένα φουλάρι. Λατρεύω αυτή την εμφάνιση για τις εξαιρετικά χαλαρές εξόδους.

3. ΜΕ ΦΑΡΔΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Αυτή η πρόταση μπορεί να φαίνεται αντιφατική με βάση αυτά που είπα για τις αναλογίες, αλλά η ένταση στον όγκο μπορεί να λειτουργήσει όταν τελειώσει σωστά. Συνδυάστε ένα φαρδύ cropped παντελόνι με ένα slouchy πουλόβερ και προσθέστε γόβες ή μποτάκια με τακούνι για μια θηλυκή πινελιά. Αυτή είναι μια πραγματικά όμορφη, εύκολη εμφάνιση για βραδιά ραντεβού ή μια ειδική εκδήλωση.

4. ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ

Λατρεύω την εμφάνιση ενός άνετου πουλόβερ πάνω από ένα θηλυκό slip φόρεμα ή μάξι φούστα. Συνδυάζω το φόρεμα από την φθινοπωρινή μου καψούρα γκαρνταρόμπα με ένα μακρυμάνικο πουλόβερ ψαρά όταν ο καιρός κρυώνει και είναι τόσο χαριτωμένο. Σας προτείνω ένα λιγότερο φαρδύ oversized πουλόβερ για αυτό το στυλ για να μην χάσετε τη μέση σας. Φορέστε μυτερά μποτάκια για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

5. ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΦΟΥΣΤΑ

Για ένα φαρδύ πουλόβερ που μπορείτε να φορέσετε στη δουλειά, ρίξτε μια φούστα pencil με μπότες για το γόνατο. Μια μίνι φούστα με ένα μεγάλο πουλόβερ από κασμίρ θα μπορούσε να λειτουργήσει για τα Σαββατοκύριακα, αλλά να φορέσεις μπότες πάνω από το γόνατο για να εξισορροπήσει τις αναλογίες.

6. ΣΕ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ OUTFIT

Λατρεύω το tone on tone ντύσιμο, ειδικά με τα πλεκτά. Συνδυάστε το πουλόβερ σας με παντελόνι ίδιου χρώματος σε διαφορετική απόχρωση και διατηρήστε τη μονόχρωμη παλέτα χρωμάτων με ένα ζευγάρι σουέντ μποτάκια. Προσθέστε ένα ελαφρώς πιο σκούρο τόνο άνορακ από ψεύτικη γούνα το χειμώνα.