Μαζί με τον πιο δροσερό καιρό αυτές τις μέρες έρχονται και πιο ζεστά ρούχα. Ένα συγκεκριμένο αντικείμενο μπορεί να φορεθεί σε όλα τα είδη καιρού, αλλά πιθανότατα θα γίνει συνηθισμένο τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό είναι το hoodie. Ουσιαστικά ένα φούτερ με κουκούλα με κορδόνι περίσφιξης, το hoodie έχει γίνει το αξεσουάρ μόδας.

Είναι πολύ δημοφιλή στους νέους, αλλά ακόμη και οι ενήλικες θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα φούτερ με κουκούλα στις ντουλάπες τους. Το να το φοράς μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι πολύ κουλ, σαν έναν από τους ανθρώπους που παρακολουθούν στενά τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο streetwear.

Ποια είναι τα οφέλη του να φοράς κουκούλες;

Πρώτον, ένα hoodie μπορεί να λειτουργήσει ως πουλόβερ για να σας κρατήσει ζεστούς. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει μακριά μανίκια και το ύφασμα που χρησιμοποιείται για αυτά είναι σαν το είδος του υλικού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ρούχων για την κρύα εποχή. Ο βαθμός ζεστασιάς που μπορεί να προσφέρει εξαρτάται από το πάχος του υφάσματος και τον τύπο υλικού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της κουκούλας. Συνήθως, μπορείτε να το γνωρίσετε αισθάνοντας το υλικό με τα χέρια σας.

 

Η κουκούλα στο πίσω μέρος μπορεί επίσης να σας προστατεύσει από τη βροχή και τη χιονόπτωση. Αλλά μην το υπολογίζετε πολύ γιατί είναι φτιαγμένο από το ίδιο ύφασμα και θα βραχεί πολύ γρήγορα αν βρέχει πολύ. Η κουκούλα έχει κορδόνι περίσφιξης για να σφίγγετε ή να χαλαρώνετε όσο θέλετε.

Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα hoodies μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πιο κομψή. Οι άνθρωποι που εμπνέονται από τη μόδα του δρόμου λατρεύουν να φορούν φούτερ όπου κι αν πάνε. μάλλον τους είναι σαν μπλουζάκι. Προσθέστε ένα ωραίο καπέλο και ένα ζευγάρι φανταχτερά γυαλιά ηλίου, με την κουκούλα πάνω από το κεφάλι σας, και σίγουρα θα τραβήξετε πολλά κεφάλια στους δρόμους.

 

Αν αναρωτιέστε γιατί τα φούτερ με κουκούλα είναι τόσο άνετα, πιθανότατα έχει να κάνει πολύ με το μαλακό υλικό από το οποίο κατασκευάζονται. Το ύφασμα έχει σχεδιαστεί για να αισθάνεται σχεδόν σαν μια απαλή κουβέρτα. Γι' αυτό οι άνθρωποι νιώθουν τόσο μεγάλη άνεση όταν φορούν κουκούλα.

Ακολουθεί μια ματιά στους 10 κορυφαίους λόγους για να φορέσετε κουκούλα:

 

1 – Είναι πολυλειτουργικά

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα hoodies είναι ότι είναι τόσο ευέλικτα. Μπορείτε να φορέσετε ένα με σορτς, τζιν, παντελόνια, φούστες, φορέματα, μπικίνι και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα hoodie ως εξωτερικό στρώμα πάνω από ένα φούτερ, ένα μπλουζάκι ή οποιοδήποτε άλλο είδος μπλούζας. Η γκαρνταρόμπα σας χρειάζεται κουκούλα.

Μπορείτε να φορέσετε hoodies με τόσα πολλά διαφορετικά κομμάτια, όπως, τζιν ή δερμάτινο μπουφάν. Για να φαίνεται κατάλληλο, το σακάκι δεν πρέπει να είναι μακρύτερο από το hoodie. Για παράδειγμα, ένα γκρι φούτερ με κουκούλα με ένα navy τζιν μπουφάν φαίνεται υπέροχο για τη μόδα του streetwear. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό βλέμμα όταν φοράτε ένα φούτερ με κουκούλα με ένα φουσκωτό bomber jacket. Την εποχή των βροχών, μπορείτε να φορέσετε ένα παλτό μπιζελιού πάνω από το φούτερ σας.

Τρέχοντας με κουκούλα; Φυσικά μπορείτε ! Φορέστε το με αθλητική φόρμα ή με αθλητικό τζάκετ. Αν σκοπεύετε να φορέσετε κάτι από πάνω, το πιο λεπτό hoodie είναι το καλύτερο. Τα πιο χοντρά hoodies είναι πιο κατάλληλα για την κρύα εποχή.

 

Μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε το αγαπημένο σας hoodie με ένα τζιν. Τα μπλε και τα μαύρα τζιν φοριούνται συνήθως με κουκούλα. Αν φοράς λευκό hoodie, μπορείς να το φορέσεις ακόμα και με λευκό τζιν. Μπορείτε να φορέσετε κουκούλα με άλλα είδη παντελονιών όπως κολάν, τζόγκερ και πλεκτό παντελόνι.

 

Αλλά ξέρετε τι φαίνεται απίστευτο με τα hoodies; Το σωστό ζευγάρι sneakers. Ένα δροσερό ζευγάρι sneakers με πολύχρωμη εμφάνιση ή σχέδιο που σκάει τα μάτια μπορεί εύκολα να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα casual outfit με hoodie ή σε μια μοντέρνα εμφάνιση. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

 

2 – Είναι ιδανικά για οποιαδήποτε δραστηριότητα

Μπορείτε να φορέσετε κουκούλα για ταξίδια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα για ύπνο. Φούτερ ιδανικά για δραστηριότητες στο γυμναστήριο, τρέξιμο, τζόκινγκ, πεζοπορία καθώς και για να κουλουριαστείτε κάτω από μια κουβέρτα μπροστά στην τηλεόραση. Τίποτα δεν ξεπερνά τον τρόπο με τον οποίο ένα hoodie θα ταιριάζει στην καθημερινότητά σας.
 

3 – Θα σας κρατήσουν ζεστούς

Χάρη στην απαλή και άνετη φλις επένδυση, ένα φούτερ με κουκούλα θα σας κρατήσει ζεστούς σε μια κρύα μέρα ή σε εκείνο το πάρτι αργά το βράδυ στη φωτιά. Όταν χρειάζεστε κάτι που είναι ανάμεσα σε ένα επιπλέον πουκάμισο ή ένα σακάκι για να ζεσταθείτε, ψάξτε για ένα hoodie. Θα λειτουργεί για εσάς κάθε φορά.

 

4 – Σε κάνουν να νιώθεις καλά

Μερικές φορές απλά δεν έχεις όρεξη να ντυθείς για το σχολείο ή να βγεις για ψώνια. Οποιαδήποτε αγγαρεία ή δραστηριότητα μπορείτε να την απολαύσετε λίγο περισσότερο όταν φοράτε κουκούλα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κουκούλες έχουν απλώς έναν τρόπο να κάνουν τα πάντα να φαίνονται σωστά και άνετα.

 

5 – Έρχονται σε διαφορετικά στυλ

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι φούτερ που διατίθενται στη σημερινή αγορά. Μπορείτε να τα αποκτήσετε με ή χωρίς τσέπες, μερικές με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος ενώ άλλες είναι σε στυλ πουλόβερ. Υπάρχουν επίσης κουκούλα με κουκούλα που συνοδεύονται από κουκούλα με επένδυση από ψεύτικη γούνα για επιπλέον ζεστασιά.

 

6 – Κάνουν υπέροχα δώρα

Αν ψωνίζετε για εκείνο το άτομο στη λίστα δώρων σας που φαίνεται να έχει τα πάντα, δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με το να δώσετε ένα φούτερ με κουκούλα. Για λόγους που αναφέρθηκαν ήδη παραπάνω, τα hoodies κάνουν υπέροχες ιδέες για δώρα και θα είναι ένα δώρο που θα συνηθίσει πολύ περισσότερο από άλλα.

 

7 – Σε μεταμορφώνουν

Ακόμα κι αν είστε κάποιος που πρέπει να ντυθείτε επίσημα για τη δουλειά, μόλις επιστρέψετε στο σπίτι και φορέσετε μια κουκούλα, θα βιώσετε μια αλλαγή. Ένα φούτερ με κουκούλα όχι μόνο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, αλλά θα σας κρατήσει άνετους και άνετους για όποια εργασία και αν είναι μετά τη δουλειά σας.

 

8 – Είναι κομψά

Αν αναζητούσατε έναν τρόπο να γεμίσετε την casual γκαρνταρόμπα σας πέρα ​​από τα μπλουζάκια και τα πουκάμισα, τα hoodies θα γεμίσουν αυτόν τον χώρο. Είναι κάτι παραπάνω από ένα πουκάμισο, αλλά όχι και αρκετά σακάκι. Τα κουκούλα πέφτουν ακριβώς στη μέση γιατί είναι τόσο κομψά, μοναδικά και καινοτόμα.

 

9 – Σου δίνουν χώρο να κινηθείς

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για τα hoodies είναι ότι κάθε άλλο παρά περιοριστικά είναι. Μπορείτε να απολαύσετε όλο το εύρος κίνησης με ευκολία, γεγονός που κάνει τα hoodies έναν τέλειο σύντροφο εάν ακολουθείτε έναν ενεργό τρόπο ζωής. Είναι εξαιρετικά ακόμη και για όσους δεν ασκούνται ή δεν πηγαίνουν στο γυμναστήριο.

10 – Μπορούν να εξατομικευτούν

Αυτό που δίνει στα hoodies το πλεονέκτημα έναντι ορισμένων άλλων τύπων ρούχων είναι το γεγονός ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ειδικά σχεδιασμένο hoodie. Αυτό σας επιτρέπει να μοιραστείτε ένα ειδικό μήνυμα, να εμφανίσετε την προσωπικότητά σας ή να ντυθείτε σαν μέλος μιας ομάδας.

 

Συμπερασματικά:

Επειδή τα φούτερ με κουκούλα είναι πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους, κάθε γκαρνταρόμπα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα. Όχι μόνο είναι ζεστά, απαλά και άνετα, αλλά σας επιτρέπουν να κάνετε τακτικές δραστηριότητες και να αισθάνεστε καλά όταν τις κάνετε.

Οι κουκούλες έρχονται σε διάφορα χρώματα και στυλ και μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Αν δεν έχετε ήδη ένα, τι περιμένετε;