Αυτή τη σεζόν, αν υπάρχει ένα τζάκετ που πρέπει να έχετε, αυτό είναι ένα puffer. Αυτά τα μεγάλα, ογκώδη και μονωμένα κομμάτια εξωτερικών ενδυμάτων είναι τόσο τα πιο ζεστά όσο και τα πιο δροσερά στυλ που μπορείτε να πιάσετε αυτόν τον χειμώνα. Από βασικά μαύρα σχέδια και κομψά ασημί στιλ μέχρι υπερμεγέθη μάξι σχήματα και εντυπωσιακές vintage ποικιλίες, το puffer jacket έχει μια επιλογή για όλους και μπορούμε να σας δείξουμε πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας. Σε τελική ανάλυση, ποιο είναι το νόημα να κουνάς το πιο cool παλτό τριγύρω, αν το υπόλοιπο ντύσιμό σου το σέρνει προς τα κάτω; Έτσι, πριν ξεκινήσετε να ψωνίζετε για αυτό το νέο χειμωνιάτικο βασικό, διαβάστε πώς να διαμορφώσετε το must puffer jacket αυτής της σεζόν. Στη συνέχεια, είναι βέβαιο ότι θα βγαίνετε στους δρόμους κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το αν κάνει κρύο, βρέχει ή ακόμα και χιονίζει, απλώς για να δείξετε το εντυπωσιακό σας στυλ με αυτό το απαραίτητο πανωφόρι.

 

Μαύρο μπουφάν

Όταν πρόκειται για την αγορά ενός puffer jacket, ένα μαύρο σχέδιο είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αν και οι έντονες, statement αποχρώσεις μπορεί να είναι απίστευτα διασκεδαστικές να φορεθούν, τίποτα δεν λέει «κομψές και εκλεπτυσμένες» όπως το μαύρο. Η απλή απόχρωση είναι επίσης πολύ ευέλικτη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το φορέσετε σχεδόν με τα πάντα και με οτιδήποτε. Έτσι, είτε φοράτε mom τζιν είτε πλεκτό φόρεμα, ένα μαύρο φουσκωτό μπορεί να κάνει την τέλεια προσθήκη εξωτερικών ενδυμάτων. Για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να συνδυάσετε ένα ογκώδες μαύρο puffer με μια λεπτή, pencil φούστα και μπότες με τακούνι. Ενώ μια μονόχρωμη παλέτα θα φαίνεται πάντα κομψή, θα πρέπει να πειραματιστείτε και με διαφορετικά χρώματα. Χάρη στην απαλή του απόχρωση, ένα μαύρο puffer jacket μπορεί να συνεργαστεί τέλεια με κάθε απόχρωση. Για ένα μοντέρνο στυλ, σκεφτείτε να προσθέσετε ένα τολμηρό, κίτρινο ή κόκκινο πουλόβερ στο ντύσιμό σας.

 


Μπουφάν Pop Color Puffer

Εάν το προσωπικό σας στυλ είναι πιο τολμηρό από το βασικό, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε ένα ποπ τζάκετ αυτή τη σεζόν. Είτε η αγαπημένη σας απόχρωση είναι πορτοκαλί, κίτρινο, ροζ, κόκκινο ή έντονο μπλε, εγγυόμαστε ότι υπάρχει φουσκωτό εκεί έξω για εσάς. Μόλις βρείτε το τέλειο και εντελώς λαμπερό φουσκωτό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το συνδυάσετε με τα σωστά αντικείμενα. Καθώς το σακάκι θα γίνει αμέσως το χαρακτηριστικό του ντυσίματος σας, είναι καλύτερο να κρατάτε υποτονικά όλα τα άλλα για να διατηρήσετε μια ισορροπημένη αισθητική. Ως εκ τούτου, η επιλογή κομματιών σε ουδέτερες αποχρώσεις με λεπτές σιλουέτες είναι ιδανική για να δημιουργήσετε ένα κομψό ντύσιμο. Αν δεν είστε σίγουροι τι να επιλέξετε, σκεφτείτε να φορέσετε ένα στενό μαύρο τζιν, μαύρες μπότες και ένα μαύρο μπλουζάκι. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα φοβερό ρούχο με ένα κομψό outerwear statement.



Μπουφάν Muted Color Puffer

Για τη μινιμαλιστική fashionista, ένα σιωπηλό χρωματιστό σακάκι μπορεί να κάνει την τέλεια επιλογή. Είτε πρόκειται για μια απαλή και διακριτική απόχρωση του ροζ ή του κρεμ, είτε για ένα διακριτικό και γήινο χακί ή navy τόνο, ένα σιωπηλό puffer μπορεί να είναι μια stylish και κομψή επιλογή. Πιο συναρπαστικά από το μαύρο, αλλά και πιο συγκρατημένα από μια ποπ απόχρωση, αυτά τα δροσερά σχέδια εξωτερικών ενδυμάτων φοριούνται εύκολα και δείχνουν εκπληκτικά ταυτόχρονα. Είναι ιδιαίτερα ιδανικά για casual ντυσίματα με λίγη αιχμή και επίσης συνδυάζονται εξαιρετικά με μπλε τζιν. Δοκιμάστε ένα μόνοι σας και συνδυάστε το με το αγαπημένο σας τζιν ή μια κομψή τζιν φούστα, όπως ένα σχέδιο wrap. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την εμφάνιση με τα απαραίτητα streetwear, όπως ένα μπλουζάκι με στάμπα και μπότες με κορδόνια ή αθλητικά παπούτσια.




Ασημένιο μπουφάν

Τις τελευταίες σεζόν, το ασημί είναι μια αγαπημένη χρωματική επιλογή για statement αξεσουάρ, όπως παπούτσια. Αυτό το χειμώνα, η μεταλλική απόχρωση έχει μεταβεί από τα υποδήματα στα εξωτερικά ενδύματα, εμφανιζόμενη σε τολμηρά, φουσκωτά μπουφάν που βρίσκονται στις πασαρέλες, στα καταστήματα και στους δρόμους. Έτσι, εάν είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την μοντέρνα εμφάνισή σας, πρέπει να βάλετε ένα από αυτά τα δροσερά, αντανακλαστικά στυλ στην γκαρνταρόμπα σας αμέσως τώρα. Για να ρίξετε το φουτουριστικό σχέδιο με στυλ, απλά θυμηθείτε να διατηρήσετε το υπόλοιπο ντύσιμό σας απλοϊκό και κομψό. Ξεκινήστε επιλέγοντας μια μονόχρωμη χρωματική παλέτα γεμάτη με ασπρόμαυρο. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτρέψετε στο φυσητήρι σας να ξεχωρίσει χωρίς καμία πιθανότητα σύγκρουσης. Έπειτα, επίλεξε casual και μοδάτα κομμάτια, όπως φουσκωτό παντελόνι, μονόχρωμο μπλουζάκι και sneakers, για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου



Μάξι Puffer 

Τα puffer jackets όχι μόνο φαίνονται υπέροχα, αλλά είναι επίσης ιδανικά για να σας κρατούν ζεστούς όλο τον χειμώνα. Έτσι, αν θέλετε να νικήσετε το κρύο με στυλ αυτή τη σεζόν, μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτά τα γεμισμένα εξωτερικά ρούχα. Ειδικότερα, ένα maxi puffer είναι τέλειο για να παρέχει μόνωση και μια αισθητική που δείχνει τη μόδα. Για να καρφώσετε το βλέμμα, απλώς επιλέξτε ένα puffer παλτό, που τελειώνει γύρω από τις κνήμες σας. Εάν διαθέτει επίσης ένα έντονο χρώμα ή εκτύπωση, τόσο το καλύτερο. Σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει κανένας υποτονικός και συγκρατημένος σε ένα από αυτά τα δυνατά και μακριά σακάκια. Εάν προτιμάτε μια κάπως απλή εμφάνιση, δοκιμάστε να συνδυάσετε το maxi puffer σας με ένα φόρεμα και γόβες. Αν προτιμάτε μια πιο έντονη εμφάνιση, από την άλλη, παίξτε το δράμα του παλτό σας με κομμάτια ροκ εν ρολ όπως δερμάτινο παντελόνι και μπλουζάκι.


Vintage Puffer

Τα Puffer jackets είναι τόσο δημοφιλή αυτή τη στιγμή που υπάρχουν αμέτρητες εκδόσεις για να δοκιμάσετε. Ενώ διαφορετικά χρώματα, σχήματα και μήκη είναι υπέροχα για να πειραματιστείτε, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και διαφορετικά στυλ. Αν και τα περισσότερα ρουστίκ προβάλλουν μια αθλητική αισθητική, πολλά μπορούν να δώσουν στην γκαρνταρόμπα σας μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Τα vintage puffer jackets είναι μια τέτοια επιλογή και είναι μια εξαιρετική επιλογή που πρέπει να εξετάσετε. Ιδανικά για κυρίες που αγαπούν μια ρετρό εμφάνιση, τα vintage puffer jackets μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό outfit. Για να βρείτε το τέλειο για εσάς, επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά prints, χρώματα, υφάσματα και σχέδια. Τα prints, όπως ένα λεοπάρ ή φλοράλ στυλ, μπορούν να δημιουργήσουν μια κομψή ρετρό εμφάνιση, όπως και υφάσματα όπως το βελούδο και χρώματα όπως το χρυσοκίτρινο της δεκαετίας του '70. Στη συνέχεια, αξιοποιήστε στο έπακρο το vintage σακάκι σας συνδυάζοντάς το με κομμάτια από το παρελθόν που ερμηνεύονται ξανά, όπως ένα μαύρο τζιν παντελόνι με καμπάνα.