Τα ανοιξιάτικα φορέματα είναι μερικά από τα αγαπημένα μου ρούχα που μου αρέσει να φοράω την άνοιξη. Είναι τόσο απλά και διασκεδαστικά στο στυλ και εύκολο να τοποθετηθούν για πιο κρύες μέρες. Λοιπόν, σήμερα μοιράζομαι τις κορυφαίες συμβουλές μου για το πώς να δώσετε στυλ σε ένα ανοιξιάτικο φόρεμα.

Επειδή η άνοιξη συνήθως αποτελείται από έναν συνδυασμό ζεστών και κρύων ημερών, είναι πολύ σημαντικό να το έχετε κατά νου. Ειδικά όταν βρίσκεις το τέλειο ανοιξιάτικο φόρεμά σου. Συνήθως τείνω να κλίνω προς τα floral prints και τα παστέλ χρώματα, καθώς αυτά θα είναι πάντα σε στυλ και είναι κλασικά ανοιξιάτικα φορέματα. Ωστόσο, λατρεύω επίσης τα ουδέτερα χρώματα και τα πιο σκούρα χρώματα, καθώς λειτουργούν υπέροχα και για την άνοιξη.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ ;

Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές για ανοιξιάτικα φορέματα στην αγορά, και ειλικρινά, μπορεί να γίνει λίγο συντριπτική. Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που θέλω να λαμβάνω πάντα υπόψη όταν αγοράζω το τέλειο ανοιξιάτικο φόρεμα. Θα μοιραστώ λοιπόν τις κορυφαίες συμβουλές μου για το πώς το κάνω αυτό! Πρώτον, προσπαθώ να πάω για κάτι κλασικό και διαχρονικό… κάτι που θα μπορώ να κρατάω στην ντουλάπα μου για χρόνια και δεν θα φύγει από τη μόδα.

Ένα από τα αγαπημένα μου είναι τα ουδέτερα και τα φλοράλ prints… δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτά! Τα πιο σκούρα χρώματα είναι επίσης υπέροχα καθώς χρησιμεύουν ως κομμάτι μετάβασης στην άνοιξη. Λατρεύω τα παστέλ, τα έντονα χρώματα, τα ροζ ρουζ και το φασκόμηλο φαίνεται να είναι πολύ δημοφιλές φέτος και είμαι εδώ για αυτό! Κανονικά προτιμώ ένα πιο διακριτικό floral print, ωστόσο, τα έντονα floral prints τραβούν το βλέμμα μου τον τελευταίο καιρό. Τα έντονα floral prints είναι μια τεράστια τάση φέτος, και υπάρχουν τόσα πολλά χαριτωμένα στυλ εκεί έξω.

Το επόμενο πράγμα που λαμβάνω υπόψη όταν επιλέγω ένα ανοιξιάτικο φόρεμα είναι το μήκος. Προσωπικά μου αρέσει να φοράω μάξι φορέματα την άνοιξη. Νομίζω ότι είναι αγαπημένα και το μήκος μου φαίνεται να μου ταιριάζει καλύτερα και είναι πρακτικά για να κυνηγήσω τα παιδιά μου. Για άλλους που είναι μικροκαμωμένοι, τα μάξι φορέματα μπορεί να μην είναι πάντα η καλύτερη επιλογή, οπότε βρες το μήκος που νιώθεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα και νιώθεις αυτοπεποίθηση!

Μου αρέσει επίσης να λαμβάνω υπόψη τον καιρό όταν επιλέγω ένα ανοιξιάτικο φόρεμα. Ζούμε στη δυτική ακτή όπου έχουμε ζεστό καιρό την άνοιξη ως επί το πλείστον. Ωστόσο, ξέρω ότι ο καιρός μπορεί να είναι λίγο κρύος σε άλλες περιοχές κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να το λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το ανοιξιάτικο φόρεμά σας. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε και στρώματα, τα οποία θα σας δείξω πώς να κάνετε στην επόμενη συμβουλή μου!

 ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΥΟ ΚΑΙΡΟ

Η επόμενη συμβουλή μου για το πώς να διαμορφώσετε ένα ανοιξιάτικο φόρεμα είναι να βάλετε στρώσεις για κρύο καιρό για να διατηρείται ζεστό και να δείχνει ακόμα χαριτωμένο! Η χρήση στρώσεων όταν φοράτε φορέματα μπορεί να είναι ένας πολύ χαριτωμένος τρόπος για να τους δώσετε στυλ, ειδικά την άνοιξη! Ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να στρώσεις ένα ανοιξιάτικο φόρεμα είναι να βάλεις τζιν μπουφάν. Είναι τόσο βασικό και σίγουρα θα σας κρατήσουν ζεστούς. Λατρεύω επίσης την εμφάνιση ενός δερμάτινου τζάκετ, δίνουν λίγο πλεονέκτημα και πραγματικά βοηθούν στην ανύψωση ενός outfit.

Εάν ο καιρός δεν είναι πολύ κρύος και απλά ψάχνετε κάτι για να σας κρατήσει καλυμμένους. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα μακρυμάνικο λευκό πουκάμισο με κουμπί πάνω από το φόρεμά σας. Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε ένα ελαφρύ σακάκι, καθώς και για μια πιο χαλαρή εμφάνιση.

ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ

Η επιλογή του σωστού ζευγαριού παπουτσιών για να ταιριάζει με οποιοδήποτε ντύσιμο γενικά είναι τόσο κρίσιμη, αλλά ειδικά όταν φοράτε ένα φόρεμα. Μερικά από τα συνηθισμένα παπούτσια μου που λατρεύω απόλυτα για styling με ένα ανοιξιάτικο φόρεμα είναι sneakers, μποτάκια, σανδάλια ή mules. Όταν επιλέγω ποια παπούτσια να συνδυάσω με ένα φόρεμα, μου αρέσει να λαμβάνω υπόψη την περίσταση, το πόσο καλά θα συνδυαστεί και την άνεση.

Τα μποτάκια είναι εξαιρετικά χαριτωμένα και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε ολόκληρη την εμφάνισή σας. Θα ήταν υπέροχα για έξοδο ή μπορούν ακόμη και να φορεθούν για μια πιο casual εμφάνιση.

Ένα από τα απόλυτα αγαπημένα μου παπούτσια που συνδυάζω με φορέματα είναι τα λευκά sneakers ή τα neutral sneakers. Είναι τόσο χαριτωμένα, δίνουν περισσότερο μια χαλαρή casual εμφάνιση, ενώ εξακολουθούν να δείχνουν κομψά και να παραμένουν άνετα. Είναι τόσο πρακτικά, ειδικά για μαμάδες που είναι απασχολημένες να τρέχουν και να κυνηγούν τα παιδιά τους όλη μέρα.

Ένας άλλος υπέροχος τρόπος για να δείχνετε casual αλλά χαριτωμένα είναι ένα ωραίο ζευγάρι σανδάλια ή mules. Αυτές είναι μια εξαιρετική επιλογή και δίνουν πραγματικά μια ωραία ανοιξιάτικη αίσθηση και ολοκληρώνουν ολόκληρη την εμφάνισή σας. Μπορούν επίσης να είναι πολύ άνετα και κομψά.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Η τελευταία και αγαπημένη μου συμβουλή για το πώς να διαμορφώσετε ένα ανοιξιάτικο φόρεμα είναι να προσαρμόσετε το ντύσιμό σας. Κοσμήματα, καπέλα, ζώνες, τσάντες, όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα! Εδώ μπορείτε πραγματικά να διασκεδάσετε στο να διαμορφώσετε το ανοιξιάτικο φόρεμά σας! Τα καπέλα είναι ένα τόσο βασικό αξεσουάρ, και αισθάνομαι ότι δένουν πραγματικά ένα ρούχο μαζί.

Στη συνέχεια, επιλέγω τα κοσμήματα που θέλω να φορέσω για την ημέρα ανάλογα με το φόρεμα. Για φορέματα με φλοράλ print θα επέλεγα φινετσάτα, κλασικά κομμάτια. Ενώ για φορέματα σε ουδέτερα μονόχρωμα, μάλλον θα επέλεγα λίγο πιο τολμηρό statement κομμάτι. Ένα άλλο υπέροχο αξεσουάρ που νομίζω ότι φαίνεται πραγματικά υπέροχο με τα φορέματα είναι οι ζώνες! Οι ζώνες βοηθούν να δώσετε κάποιο σχήμα και τονίζουν τη μέση σας για μια κολακευτική εμφάνιση ενώ λειτουργούν και ως statement κομμάτι.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι να επιλέξετε την αγαπημένη σας τσάντα για την άνοιξη για να συνδυάσετε το ντύσιμό σας! Μια ωραία λευκή τσάντα, ψάθινη τσάντα ή τσάντα σε ουδέτερο χρώμα θα φαινόταν τόσο χαριτωμένη με απολύτως οτιδήποτε, καθώς είναι αρκετά ευέλικτα και κλασικά και δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα.

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ OUTFIT ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ

ΦΟΡΕΜΑ ΜΑΞΙ ΦΛΟΡΑΛ ΜΕ SNEAKERS

Ειλικρινά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα φλοράλ μάξι φόρεμα την άνοιξη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνοιξη από τα φλοράλ. Συνδύασα αυτό το φόρεμα με sneakers γιατί κάνει το πιο άνετο και casual ντύσιμο. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το φόρεμα όλη την ημέρα και μπορεί να φορεθεί ακόμη και σε κάθε περίσταση που έχετε την άνοιξη.


ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΦΛΟΡΑΛ ΣΑΝΔΑΛΙΑ

Τα λευκά φορέματα για την άνοιξη είναι ένα τόσο κλασικό βασικό κομμάτι, και υπάρχουν τόσες πολλές χαριτωμένες επιλογές εκεί έξω, όπως αυτό το πολυεπίπεδο μίντι φόρεμα. Είναι άνετο και ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να το φορέσετε σε ένα ανοιξιάτικο μπάρμπεκιου, έξω με φίλους, σε brunch, ειλικρινά οπουδήποτε. Υπάρχουν άπειρες επιλογές παπουτσιών για να συνδυάσετε ένα λευκό φόρεμα επειδή είναι τόσο ουδέτερο, γι' αυτό επέλεξα να φορέσω αυτά τα όμορφα φλοράλ σανδάλια και μου αρέσει η εμφάνιση αυτού του ρούχου. Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με ένα τζιν μπουφάν για να αισθάνεστε ακόμα casual ή ένα δερμάτινο τζάκετ για να το ντύσετε.







Αν θέλεις να μαθαίνεις όλες τις τάσεις της μόδας ακολούθησε μας και στο Instagram ή κάνε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook .