Μια νέα σεζόν σημαίνει νέα ρούχα και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι με αυτό. Τι κάνετε όμως όταν ο καιρός είναι κρύος το πρωί, ζεστός τη μέρα… και πάλι κρύος το βράδυ; Το κόλπο για να συνδυάσετε ένα κομψό ανοιξιάτικο ντύσιμο είναι να ξεκινήσετε με κομψά βασικά και στη συνέχεια να ανανεώσετε το στυλ σας για την εποχή. Εδώ είναι οι κορυφαίες συμβουλές μας για το τι να φορέσετε την άνοιξη:

Τα καλύτερα βασικά για να φορέσετε την άνοιξη

Το κλειδί για να έχετε το τέλειο ανοιξιάτικο ντύσιμο είναι να ξεκινήσετε με τα καλά βασικά κομμάτια για την άνοιξη. Εάν διαθέτετε μια σταθερή γκαρνταρόμπα με τα απαραίτητα, θα μπορείτε να τα συνδυάσετε εύκολα. Θα προσφέρουν επίσης ένα κομψό ανοιξιάτικο ντύσιμο στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε αξεσουάρ. Εδώ είναι μερικά κομμάτια με τα οποία πρέπει να ξεκινήσετε:

·         Το υπερυψωμένο μπλουζάκι. Για ένα κομμάτι που αιχμαλωτίζει αβίαστα, αναζητήστε ένα μπλουζάκι από ύφασμα όπως νεοπρένιο ή κασμίρι που θα φέρει μια επιπλέον πινελιά κομψότητας στο ντύσιμό σας.

·         Το ελαφρύ σακάκι. Για δροσερά πρωινά και βράδια, ένα ανάλαφρο σακάκι είναι η ιδανική προσθήκη στο ανοιξιάτικο ντύσιμό σας. Η καμπαρντίνα είναι επίσης κλασική, αλλά αυτή τη στιγμή τα bomber jackets και τα τζιν μπουφάν είναι επίσης trend για την άνοιξη.

·         Το εύκολο φόρεμα. Το φόρεμα είναι ένα ανοιξιάτικο ρούχο all-in-one. Βρες ένα που να έχει χαλαρή αλλά σικάτη σιλουέτα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το πετάξεις το πρωί και να φύγεις.

·         Το cropped παντελόνι. Κάποτε ένα κλασικό γραφείου και τώρα ένα βασικό προϊόν εκτός υπηρεσίας, τα cropped παντελόνια φαίνονται χαλαρά αλλά και προσαρμοσμένα. Ιδανικά θα θέλατε ένα ζευγάρι που κάθεται τουλάχιστον στη μέση και είναι κομμένο ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο. Το αγαπημένο μας ανοιξιάτικο tip: μπορείτε να το φορέσετε με γόβες και φλατ.

·         Ο τέλειος λευκός προπονητής. Σκεφτείτε το Σαββατοκύριακο δροσερό, αντί για τα παπούτσια γυμναστικής. Ευνοημένο από το στιλ του πληρώματος για τα μοντέρνα του, λευκά γυμναστήρια προσθέτουν μια μινιμαλιστική όψη στα ανοιξιάτικα ντυσίματα. Αναζητήστε ένα σε δέρμα ή στιβαρό καμβά που έχει λεπτή σιλουέτα και καθαρές λεπτομέρειες.

Πώς να προσαρμόσετε τα ρούχα σας από το χειμώνα στην άνοιξη

 

Ίσως έχετε συνηθίσει τόσο πολύ να φοράτε βαριά παλτό που δεν ξέρετε τι να κάνετε με τον ζεστό καιρό. Διαβάστε πώς ανανεώνουμε τα χειμερινά μας βασικά κομμάτια για ανοιξιάτικα ντυσίματα:

 

·         Φορέστε μεταξωτά μαντήλια αντί για χοντρά πλεκτά. Επιλέξτε ένα που είναι πολύχρωμο και φωτεινό για να το δέσετε στον λαιμό, στον καρπό ή στην τσάντα σας για ένα διασκεδαστικό ανοιξιάτικο αξεσουάρ.

·         Δοκιμάστε ένα βαμβακερό πουλόβερ αντί για μάλλινο. Όχι μόνο θα είναι πιο άνετο, αλλά αν ζεσταθεί, μπορείτε πάντα να κάνετε το preppy στυλ και να το δένετε στους ώμους σας για μια χαλαρή ανοιξιάτικη εμφάνιση.

·         Φορέστε ένα σουέντ ή τζιν παλτό αντί για ψεύτικη γούνα. Αυτά τα κλασικά της ντουλάπας δεν είναι μόνο το τέλειο κάλυμμα για τον ανοιξιάτικο καιρό, αλλά προσθέτουν επίσης στιγμιαία πλεονεκτήματα σε κάθε ντύσιμο.

·         Ανταλλάξτε ένα ζιβάγκο με ένα πουκάμισο με κουμπί. Αλλάξτε το αγαπημένο του χειμώνα με ένα κομμάτι που είναι εξίσου τραγανό και γυαλισμένο, αλλά που λειτουργεί καλύτερα για την εποχή. Μας αρέσει να φοράμε ένα πουκάμισο σε στυλ boyfriend με τζιν ή cropped παντελόνι και κόκκινο κραγιόν.

 

Οι καλύτερες ιδέες για ανοιξιάτικα outfit αυτής της σεζόν

Για την άνοιξη του 2022, όλα έχουν να κάνουν με την ανάμειξη και την αντιστοίχιση τάσεων και την παραβίαση των κανόνων για να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει. Εδώ είναι μερικοί από τους αγαπημένους μας συνδυασμούς ρούχων:

Δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με τα κλασικά. Αυτή την άνοιξη, επενδύστε στα απαραίτητα, όπως ένα προσαρμοσμένο κοστούμι και θα έχετε πάντα κάτι να φορέσετε. Ολοκληρώστε το με αξεσουάρ που το κάνουν statement.


Η άνοιξη είναι η εποχή για να αναζωογονήσετε το στυλ σας με παιχνιδιάρικα prints. Συνδυάστε μια μίνι φούστα zebra με ένα πολύχρωμο τοπ που χτυπάει ακριβώς κάτω από το γόνατο.


Το λέμε τώρα: Η άνοιξη του 2022 θα είναι η εποχή του γιλέκου πουλόβερ. Φορέστε το δικό σας στρωμένο πάνω από ένα ζιβάγκο τώρα και μόνο με ένα παντελόνι αργότερα.



Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε ένα slip φόρεμα πιο κατάλληλο για τις καιρικές συνθήκες είναι να το στρώσετε πάνω από ένα κουμπί. Προσθέστε ένα ζευγάρι ασαφείς διαφάνειες για μεγαλύτερη άνεση.




Δεν είστε έτοιμοι να αφήσετε τα σαλόνια το 2021; Καταλαβαίνουμε. Κρατήστε τα ανοιξιάτικα σύνολα σας στην άνετη πλευρά με ένα πλεκτό σετ με ραβδώσεις — ταιριαστά ή όχι.

Μην φοβάστε να συνδυάσετε τα παραδοσιακά χρώματα που συγκρούονται μεταξύ τους —όπως το κόκκινο και το ροζ— και στη συνέχεια να το αλείψετε με πιο ουδέτερα κομμάτια.


Αυτό το ρούχο εμπνευσμένο από ανδρικά ρούχα—ένα μεγάλου μεγέθους με κουμπιά, προσαρμοσμένο μεταξωτό παντελόνι και ογκώδεις διαφάνειες—είναι αναμφίβολα το αγαπημένο σας ανοιξιάτικο look.

Αφήστε ένα σχόλιο