Μενού
Καλάθι

ΠΑΛΤΟ

Παλτό με ζώνη και μπροστινές τσέπες. Το παλτό, ένα κομμάτι που πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται στην ντουλάπα μας, είναι ένα κομμάτι, που προστατεύει την γυναικεία σιλουέτα αναδεικνύοντάς την και όχι κρύβοντάς την. Είναι επίσης ένα ρούχο, που μπορεί να φορεθεί από τις πιο επίσημες στις πιο ανεπίσ..
55.99€ 69.99€
Παλτό με γιακά και πλαινές τσέπες. Κλείσιμο με κουμπί. Το παλτό, ένα κομμάτι που πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται στην ντουλάπα μας, είναι ένα κομμάτι, που προστατεύει την γυναικεία σιλουέτα αναδεικνύοντάς την και όχι κρύβοντάς την. Είναι επίσης ένα ρούχο, που μπορεί να φορεθεί από τις πιο επίσημ..
41.99€ 59.99€
Παλτό με γιακά και σταυρωτό κούμπωμα. Διαθέτει πλαινές τσέπες. Φορέστε το παλτό σας στη βόλτα, το γραφείο και γενικότερα στις καθημερινές δραστηριότητες, δημιουργώντας ένα κομψό και μοντέρνο ντύσιμο για το χειμώνα. Για τη δουλειά ιδανικός είναι ο συνδυασμός του με ένα φόρεμα, κοστούμι..
38.50€ 54.99€
Μακρύ παλτό με πέτο γιακά και ζωνάκι . Διαθέτει πλαϊνές τσέπες...
55.19€ 68.99€
Παλτό με γιακά και πλαϊνές τσέπες. Κλείσιμο με κουμπιά. Διαθέτει κουμπιά στα μανίκια. Το παλτό, ένα κομμάτι που πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται στην ντουλάπα μας, είναι ένα κομμάτι, που προστατεύει την γυναικεία σιλουέτα αναδεικνύοντάς την και όχι κρύβοντάς την. Είναι επίσης ένα ρούχο, που μπορε..
45.59€ 56.99€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.